top of page

40. BOHEMIA DRIVE Rally Příbram

Po roční přestávce, se Rally Příbram opět vrátí mezi Rally soutěže České republiky. Letošní neúčast pro nás byla velmi trpká a mrzí nás stejně jako všechny posádky a fanoušky, kteří se na naši soutěž těšili. Je pro nás nyní o to větší radostí, že můžeme oficiálně oznámit, že Rally Příbram se v roce 2020 uskuteční a jubilejní 40-tý ročník uspořádáme.

Změn bude poměrně mnoho, a s těmi základními Vás můžeme již nyní seznámit.

40. BOHEMIA DRIVE Rally Příbram se uskuteční v termínu 24.7 - 25.7 2020. Nový termín je dán mimo jiné i tím, že nám pro rok 2020 nebylo přiděleno pořádání "Velkého mistráku", tedy Mistrovství ČR v Rally, ale pouze Rally Sprint Serie. 40. BOHEMIA DRIVE Rally Příbram se pojede tedy jako jednodenní sprint Rally.

Další významnou změnou je nový generální partner Rally Příbram, kterým je společnost Bohemia Drive s.r.o. Tato dynamická a mladá společnost, která se již několik let angažuje i v motorsportu se stala hlavní oporou a partnerem 40-tého ročníku Rally Příbram. Díky Bohemia Drive s.r.o., se můžete spolu s námi těšit nejenom na rally samotnou, ale i na nové pojetí a rozměr naší soutěže. V dalším roce se i se společností Bohemia Drive s.r.o. chceme opět vrátit do velkého mistráku, a opět uspořádat dvoudenní Rally s pořadovým číslem 41.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page